Rođen u Subotici 1994. godine. Svoje radno iskustvo sa koktelima je započeo odmah po završetku srednje škole, u koktel baru. Ubrzo je uspeo da napreduje do najboljeg restorana u Subotici. Nakon toga je odlučio da se preseli za London, radi daljeg napredovanja. Tamo je proveo nešto više od dve godine, a dospeo je u jednog od najelitnijih, najboljih restorana i koktel barova, od oko 100.000 koliko ih ima u Londonu. 

Želja za putovanjem ga je odvela na najbolje prekookeanske kruzere, gde nakon kratkog vremena dobija opciju za unapređenjem i najbolje ocene gostiju za decembar 2018. pozicije ,,Bartender” ili ,,Koktel majstor”.

Kliknite na link ukoliko želite da pogledate CV i preporuke Daneta, koji je radno iskustvo stekao radeći na sledećim lokacijama:


Šta su zapravo kokteli, odakle potiču i koji su najbolji među njima?

Koktel je alkoholna mešavina pića koja se sastoji od dva ili više sastojka. Većina ljudi uglavnom stoji s druge strane šanka, čekajući svoju omiljenu kombinaciju, a ponekad se neki od nas odluče da sami naprave neki koktel, za sebe ili za prijatelje. Varijacije starih, zaboravljenih pića ili popularni trend, dobar koktel je neizostavna stavka svakog ozbiljnog kluba ili bara. Recepti se menjaju, pića su danas više sofisticirana ali, ipak, dobar koktel je, za mnoge, jedinstven doživljaj, a to je ono što Vam mi nudimo.

Poznata je činjenica kako je prvi koktel nastao u SAD-u, tačnije u Nju Orleansu, sredinom 16. veka, a nosio je naziv “The Sazerac”. A što se naziva tiče – za reč “koktel” su zaslužni Španci – konkvistadori. Naime, u pohodima na Latinsku Ameriku sa sobom su nosili kulturu, veru, a između ostalog i pravili egzotična pića od sastojaka koje su otkrili.

Evo i nekih od najpopularnijih koktela u svetu koji su takođe u našoj ponudi:

Dodali ste ovaj proizvod u Korpu: