Nazad na Novosti
Svadba - Aneta i Uglješa Dulić | Dane Cocktail Team

Svadba Anete i Uglješe Dulić | Dane Cocktail Team

Svadba Anete i Uglješe Dulić | Dane Cocktail Team

U nedelju 06.10.2019. u lepom ambijentu sale “Zorica“, održala se svadba Anete i Uglješe Dulić.

U prisustvu više od 300 zvanica, mladenci su uživali u odličnim koktelima, a poseban čar ovoj nezaboravnoj večeri su dali specijalni efekti.

Nekoliko slika sa svadbe

Slike govore više od 1.000 reči.

Koje koktele smo nudili

Svaka svadba je poseban događaj, čijem organizovanju se uvek pristupa sa posebnom pažnjom. Mladenci su više puta razgovarali sa bartenderom koji je bio prisutan na svadbi, i dogovorili su se da uzmu paket za svadbe.

U ovom paketu su većinom bili kokteli sa šampanjcem, a mladenci su imali priliku da sami spreme koktele svojim zvanicama uz pomoć šampanjac fontane.

Kokteli sa šampanjcem su bili pun pogodak i gosti su uživali u predivnim ukusima ovih osvežavajućih koktela.

Specijalni efekti na svadbi

Specijalni efekti su postali neizostavan program na svakoj proslavi. Na svadbi Anete i Uglješe smo koristili mašinu za teški dim, kao i bezdimne prskalice.

Prvi ples mladenaca je izveden nad oblacima, pošto su Aneta i Uglješa plesali kroz dim, a u pozadini su bezdimne prskalice upotpunili sliku.

Kako smo pomogli Aneti i Uglješi

Naš tim stoji na raspolaganju pri organizaciji Vaše svečanosti.

Pri organizovanju svadbe Anete i Uglješe, obavili smo više konsultacija sa samim mladencima, a svakako i sa ekipom sale “Zorica“.

Osmišljavanje sastava paketa koktela, planiranje programa oko šampanjac fontane, posluživanje gostiju, planiranje prvog plesa i još mnogo elemenata, sve je naš zadatak.

Maksimalno se trudimo da sve obaveze oko programa preuzmema na naša pleća, kako bi mladenci mogli da uživaju u trenutku i prepuste se gostima.

Kako Vi zamišljate Vašu svadbu?

Pozovite nas i ispričajte nam svoj san.

Zakažite konsultaciju sa našim timom, kako bi ste dobili potrebne informacije oko sastava i paketa koktela.

Vrste specijalnih efekata i njihova primena, kao i preporuke oko korišćenja istih će Vam značiti za planiranje Vaše svadbe!

Podeli ovu stranicu

Leave a Reply

Nazad na Novosti
Dodali ste ovaj proizvod u Korpu: